TV-sztárok

Most eljuthatsz álmaid koncertjére!

Nyerj egymilliós koncertutat a gyors és kényelmes MasterCard® PayPass™ és Maestro® PayPass™ egyérintéses fizetéssel!
Most eljuthatsz álmaid koncertjére!

Mi az egyérintéses fizetés?

A MasterCard PayPass és Maestro PayPass egy olyan korszerű, egy érintéssel működő, bankkártyás alapú fizetés, amely megkönnyíti és felgyorsítja a vásárlást.

Miért előnyös egyérintéses kártyával fizetni?

A megszokottnál gyorsabban, kényelmesebben fizethetsz: a MasterCard PayPass vagy a Maestro PayPass kártyát nem kell átadni a pénztárosnak, elég, ha odatartod a terminálhoz. 5000 Ft vagy az alatti vásárlás esetén egyetlen érintéssel; 5000 Ft fölötti vásárlás esetén egy érintéssel és PIN kódod megadásával fizethetsz.

A vásárlásról természetesen továbbra is kapsz nyugtát vagy számlát a kereskedőtől, illetve a kártyás vásárlás bizonylatát is elkérheted.

Segítségével így villámgyorsan elintézheted a vásárlást a MasterCard PayPass és Maestro PayPass elfogadóhely-matricával jelzett üzletekben.

Most eljuthatsz álmaid koncertjére!

Hogyan nyerhetsz egymilliós koncertutat az egyérintéses fizetéssel?

Ahhoz, hogy nyerhess, 2014. december 1. és 2014. december 31. között regisztrálj a mastercard.hu/paypass oldalon, és legalább egyszer fizess MasterCard PayPass vagy Maestro PayPass kártyáddal egyérintéses módon.

További részletek és játékszabályzat: mastercard.hu/paypass

Fizess minél többször egyetlen érintéssel, hiszen így gyorsan, egyszerűen és kényelmesen vásárolhatsz!

Ha korábban nem tetted volna, kövess minket a Facebookon és az Instagramon, mert érdekes hírekkel, hasznos, friss információkkal és nyereményjátékokkal várunk:

Az egyérintéses fizetés további részleteiről, a kapcsolódó limitekről, valamint a PIN kód megadást és a bizonylatnyomtatást illetően további információk: www.mastercard.hu/paypass

Most eljuthatsz álmaid koncertjére!

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletes feltételekről a kártyakibocsátó bankok fiókjaiban és honlapján közzétett mindenkor hatályos Hirdetményekből és Üzletszabályzatokból tájékozódhatsz. A MasterCard®, a Maestro® és a PayPass™ a MasterCard International Incorporated és leányvállalatainak bejegyzett védjegyei.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top