TV-sztárok

Ennyit fogyott Lagzi Lajcsi 30 év alatt

Már doktorálhatnék fogyókúrából, annyi tapasztalatom van – mondta a Borsnak Lagzi Lajcsi, akinek 30 év alatt sikerült tartósan lefogynia 100 kiló alá.

“A fogyókúra olyan téma, amihez mindenki ért. Én úgy érzem, már doktorálhatnék is belőle, mivel harminc éven át folyamatosan fogyókúráztam, és most érzem úgy, hogy megtaláltam önmagamat is ebben a dologban. Tudom, milyen nagy probléma túlsúlyosnak lenni, kiröhögnek az emberek bennünket, ha bemegyünk egy üzletbe vásárolni. Most már tudok magamnak konfekcióméretet venni. Marha jó a közérzetem, kiváló erőben érzem magam, alkotókész vagyok minden tekintetben” – mondta a Borsnak a zenész.

“Végre két számjegyű a testsúlyom, ami azt jelenti, hogy a korábbi 42-es nadrág helyett a jelenleg 35-öst hordok. Ez egy négy hónapos kúra, amiből most a harmadik hónap végén tartok. Még mínusz nyolc kiló a cél, s akkor az érettségiöltönyömet is újra fel tudom venni” – tette hozzá Lagzi Lajcsi.

“Sportolni azonban ezután sem fogok, bár annyi hozzátartozik az életformámhoz, hogy a célállomásnál messzebb rakom le az autómat, vagy gyalog megyek a lépcsőn lift helyett, hogy a mozgáshiányos életemet ezzel is feldobjam kicsit” – árulta el fogyásának egyik titkát Lajcsi.
 

Fotókat a fogyásról itt találtok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top