TV-sztárok

Mocskos családi játszmák – új sorozatot kapnak a magyar tévénézők

Új sorozat érkezik a magyar képernyőre. A főszereplő Terrence Howard és Taraji P. Henson mellett Naomi Campbell, Courtney Love és az Oscar-díjas Cuba Gooding Jr. is feltűnik majd az Empire sorozatban.

A fiatalos, lendületes, zenei betétekkel színesített sorozat egy hatalmas zenebirodalom fejéről szól, akinek trónjáért három fia és volt felesége verseng.

Mocskos családi játszmák - új sorozatot kapnak a magyar tévénézők

A főszerepben az Oscar-díjra jelölt Terrence Howardot láthatjuk, ő alakítja Lucious Lyont, a hip-hop koronázatlan királyát. A korábban drogdílerkedésből élő, ámde tehetséges művész az utcáról küzdötte fel magát az Empire Entertainment nevű lemezkiadó élére, amit azóta is biztos kézzel irányít. De mindez megváltozik, amikor megtudja, hogy súlyos betegsége miatt három éven belül képtelen lesz ellátni feladatait. Luciousnak ki kell választania cégbirodalmának örökösét három fia közül anélkül, hogy még jobban tönkretenné amúgy is széthúzó családját. Terveit azonban fenekestül felforgatja volt felesége, Cookie (Taraji P. Henson), aki közel két évtized után szabadul a börtönből, ahová azért került, mert vállalata a büntetést a drogkereskedelem miatt, amelyből férje karrierjének kezdetét finanszírozták. Ennél fogva most ő is igényt tart a cégre…

Hatalmas sikerrel és kiemelkedő nézettséggel indított az Egyesült Államokban az Empire. Az Oscar-díjra jelölt Lee Daniels és az Emmy-díjas Danny Strong közös munkájából született sorozatot február 11-től a magyar nézők is láthatják a FOX csatornán.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top