TV-sztárok

Csodaszép meztelen kismamafotók Gombos Edináról

Nem akármilyen fotósorozattal örökítette meg második várandóssága utolsó hónapját Gombos Edina. A TV2 műsorvezetője a Best magazin kedvéért levetkőzte minden gátlását, megmutatta, hogy mennyire szexi kismama.

Demi Moore után szabadon, Gombos Edina is megvált ruháitól, hogy megmutassa magát a Best magazin pénteki címlapján. A második várandóssága alatt sokat betegeskedő Edina vetkőzése azonban nem öncélú. “Nagyon örülök, hogy vállalkoztam erre a fotózásra, mert volt, hogy a terhességem alatt én sem voltam kibékülve a látvánnyal, amikor a tükörbe néztem. Nem könnyű elfogadni, hogy eltűnnek a csinos vonalak, formák, és egyre többet mutat alattunk a mérleg. Időre volt szükségem, hogy megbékéljek a változással. Persze ebben a lelki folyamatban sokat segített a férjem…” – nyilatkozta a Bestnek a TV2 műsorvezetője, Gombos Edina, akit férje végig támogatott döntésében, sőt a fotózáson is részt vett.

Csodaszép meztelen kismamafotók Gombos Edináról

“Soha nem láttam még ilyen szexinek, ilyen kívánatosnak Edinát, mint ezekben a hónapokban. Gyakran elnéztem olyankor is, amikor nem látta, és arra gondoltam, íme az én imádott feleségem olyan szép, olyan sugárzó! Annyira szerencsés férfi vagyok!” – áradozott szerelmesen feleségéről a kubai származású Alberto.

Először Demi Moore okozott hatalmas meglepetést, amikor évtizedekkel ezelőtt elsőként vetkőzött le terhesen. Azóta már jó néhány híresség vállalkozott hasonlóra, galériánkban végiglapozhatod az eddigi hasonló címlapokat. Köztük Gombos Edinát is, aki már első terhessége alatt is a Best magazinban mutatta meg gömbölyödő pocakját.

Megnézem
Összes kép (1)

Az exkluzív négyoldalas fotósorozat kizárólag a Best magazin legfrissebb számában.

Ide kattintva elő tudsz fizetni a Best magazinra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top