TV-sztárok

Terhesen is dolgozik az Éjjel-Nappal Budapest Anikója

Nádai Anikó, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja már az ötödik hónapban jár. Hamarosan megszülető gyermekéről és munkájáról is mesélt a Blikknek.

Terhessége miatt már hónapok óta nem forgat az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, más munkára váltott, és közben készül az anyaszerepre. “Nagyon szerettem a sorozatot, de eljött az az idő, amikor búcsút kellett mondanom. Sajnálom, hogy ez a korszak lezárult az életemben, bár a karakterem szerint Anikó bármikor visszatérhetne, ha úgy gondoljuk… Egyelőre az RTL Klub újonnan induló tehetségkutatójában, a Got Talentben kaptam lehetőséget. Valamivel nyugalmasabb állás, és mivel én úgy gondolom, a terhesség nem betegség, amíg tudok, dolgozni szeretnék” – mondta Anikó a Blikknek. Azt is elárulta, hogy a legutolsó vizsgálat szerint kislányt hord a szíve alatt. “Egyelőre nem merem százszázalékosan mondani, hiszen az orvos is csak nyolcvan százalékra mondta, de úgy tűnik, hogy a kisbabánk kislány lesz. Nagyon örültünk, amikor megtudtuk, ráadásul még a nevét illetően is sikerült megegyeznünk, ami nagy szó. Korábban ugyanis elég nehezen találtunk olyan fiú- vagy lánynevet, ami mindkettőnknek tetszik. A Léna volt az egyetlen, amiben egyezett a véleményünk, úgyhogy a kislányunk ezt a nevet viseli majd”  mesélte a kismama.

Terhesen is dolgozik az Éjjel-Nappal Budapest Anikója

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top