TV-sztárok

Ország-világ előtt csinálnak hülyét magukból a sztárok, és élvezik – videó

Jimmy Fallon már sok vicces pillanatot szerzett a nézőinek show-műsorában. Most azonban újabb játszóteret kapott, ahol kedvére csinálhat hülyét magából és meghívott vendégeiből, nézői legnagyobb örömére.

Aki Jimmy Fallon-rajongó, az jól ismeri műsorainak blokkjait, így például a Wheel of Musical Impressionst, amelyben meghívott vendégei a kisorsolt híresség hangján énekelnek gyerekdalokat. Legutóbb Christina Aguilera hozta annyira tökéletesen élőben Britney Spears hangját, mint ő maga sohasem. A nép egyik kedvenc blokkja viszont a Lip Sync Battle névre keresztelt, egyfajta tátika párbaj, amit nemcsak a tévénézők, de a netezők is nagy étvággyal fogyasztanak: egy-egy ilyen videó nézettsége, 20-30 milliós. A Lip Sync Battle áprilistól önálló életre kel, és heti rendszerességgel, megújult díszlet között csinálnak önszántukból hülyét magukból Amerika legviccesebb, legjobb humorral rendelkező sztárjai. Így már az első show-ban látható lesz Jennifer Lopez, Anna Kendrick, Wayne Johnson, John Karsinski vagy épp John Legend.

David Karsinski
David Karsinski

Bár a debütálásig még néhány hetet várni kell, addig is jöjjön az előzetes kedvcsináló, amelynek hosszabb verzióját a Buzzfeed oldalán tudod megnézni. Jó szórakozást!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top