TV-sztárok

Nádai Anikó könnyekben tört ki

Csütörtök este láthatják utoljára a nézők Nádai Anikót az Éjjel-Nappal Budapestben. Bár a fiatal tévés már nagyon készül arra, hogy hamarosan életet adjon első gyermekének, a stábtól való búcsú megviselte.

Két évvel ezelőtt, 2013 februárjában indult az RTL Klub sorozata, az Éjjel-Nappal Budapest, melynek egyik állandó szereplője volt a Való Világból ismert Nádai Anikó. A lány közel ötszáz részben szerepelt azóta, ám csütörtök este el kell köszönnie a nézőktől és kollégáitól is. Nádai Anikó ugyanis hamarosan anya lesz. “Nehéz szavakba önteni, hogy mit érzek. Egyáltalán nem volt könnyű számomra az utolsó rész, hiszen nagyon-nagyon szerettem a sorozatot, az életem részévé vált. A többiekkel szinte egy családot alkottunk, velük mindent megoszthattam. Kettős érzés van bennem, egyrészt szomorú vagyok a búcsú miatt, másrészt boldog vagyok, hiszen egy teljesen új élet vár rám, ahol száz százalékig szeretnék megfelelni, hiszen édesanya leszek” – árulta el Nádai Anikó, aki a felvételek során többször sírva fakadt.

Nádai Anikó most csak az ÉNB-től válik meg, egy darabig ugyanis folytatja a munkát az RTL Klubnál. A csatorna új tehetségkutatójában, a Hungary’s Got Talentben kapott új állást.

Így telt Anikó utolsó forgatási napja:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top