TV-sztárok

Éden Hotel: Apolka súlyos lelki válságba került

Egy magánéleti válság miatt lett egyre visszahúzódóbb az Éden Hotelben Apolka. Minderről azonban a játékos semmit nem tudnak.

Apolkát már több mint egy hónapja láthatjuk esténként az Éden Hotelben. Talán ő az egyetlen szereplő, akihez egyelőre semmilyen emlékezetes balhé, kirohanás, magamutogatás nem köthető, sokkal inkább csendességével hívja fel magára a figyelmet. Apolka visszahúzódó viselkedése az Éden Hotel többi lakójának is feltűnt. Arról azonban ők egyelőre mit sem sejtenek, milyen problémákkal kell a lánynak mindennap megküzdenie.

Apolka ugyanis pár nappal azelőtt, hogy elutazott Costa Ricára, megtudta, hogy édesanyja súlyos beteg, folyamatos gyógyszeres kezelésre van szüksége. Ez lehet az oka annak, hogy Apolka nem tud felszabadulni a hotelben, hiszen fejben mindig otthon jár. Mindenesetre mi nagyon drukkolunk neki és párjának, Petinek, mivel szerintünk ők az Éden Hotel új szériájának legszimpatikusabb karakterei, akik nem “tematikáznak”, hanem taktikáznak, ráadásul értelmes mondatok hagyják el a szájukat, és igazi humort tudnak vinni a játékba.

Betegségéről Apolka édesanyja az Éden Éjjelben mesélt Berki Krisztiánnak:

Hajdú Péter a másodpilótáról: “Ez az ember egy tömeggyilkos”. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top