TV-sztárok

Éden Hotel: Beus többmilliós bundájával verte ki a biztosítékot

Azt hittük, az Éden Hotel szereplője, Beus már nem tud minket meglepni, de tévedtünk...

Éden Beust látták, ahogy egy hatmillió forintos bundát vásárol “Egy belvárosi hotel üzletében láttam meg őt, rögtön felismertem a tévéből. Egy csincsillabundát próbált fel, akciósan kínálták neki hat és fél millióért. Meg is döbbentem, hogy ennyi pénzt bárki ki tud adni egy ruhára, mindenesetre néhány perccel később a bundával a kezében jött ki a boltból” – mondta a Bors egyik olvasója.

Éden Beus nem csak abban utánozza Berki Krisztiánt, hogy látványosan szórja a pénzt. Amikor a Bors megkérdezte tőle, miből telik a bundára, és nem sajnálja-e az állatokat, írásban olyan választ küldött, mintha csak Berki tette volna.

“Valóban elvittem onnan egy gyönyörű bundát, de senki nem mondta, hogy megvettem. Szeretem a szép ruhákat, de ki nem állom a műszőrmét és a gagyit” írta Beus, aki az elpusztult csincsillákkal kapcsolatban is reagált. “Az vesse rám az első követ, aki nem evett még csirke- vagy marhahúst, nem vásárolt bőrcipőt, és az autójában sem bőrülés van. S hogy miből telik minderre? Aki elegendő mennyiségű készpénzt ad nekem, annak elárulom a titkom” – közölte.

Éden Hotel: Beus több milliós bundájával verte ki a biztosítékot

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top