TV-sztárok

Éden Hotel: nagyot csalódott Gergő

Az Éden Hotel legfrissebb kiesője, Gergő leginkább azzal tette magát emlékezetessé, hogy bevitte a hotelbe a Baywatch-faktort. Ennek ellenére jövőjét egyáltalán nem a magyar David Hasselhoffként képzeli el.

Érdekes szavazást tartottak az Éden Hotel játékosai szerda este, ugyanis a lakók arról döntöttek, ki a legantipatikusabb a hotelben. Ezen bukott el csúnyán Gergő, így gyorsan búcsút kellett vennie Közép-Amerikától. “Nagyon nem számítottam a kiesésre. Volt egy tervünk, miszerint kiejtjük Snjezit és mikor láttam, hogy ez bedőlt, akkor nagyon meglepődtem. Ez szerintem látszott is az arcomon. Amennyire lehetett, felkészültem. A kiesésem előtt megmondtam a srácoknak, ha mennem kell, akkor azt emelt fővel teszem majd. Így is lett, büszkén távoztam” – mesélt kiesése körülményeiről vízimentő Gergő, aki hozzátette, azt sem tartja kizártnak, hogy tényleg nem sikerült belopnia magát a többiek szívébe.

“Vannak dolgok, amiket másképp csinálnék. Először is az első héten tényleg robbantanék, és beállnék Adri mögé. Valamint nem akadnék ki Apolka távozása után. Nagyon jól éreztem magam, egy-két pillanatot leszámítva. Az egész játék hangulata egy életre szóló élmény marad. Lehet, ha nem jelentkeztem volna, akkor soha nem láttam volna Costa Ricát” – jelentette ki a TV2 taktikai reailtyjének volt játékosa. A 19 éves srác most a jövőjét tervezi, Beussal ellentétben ő nem érettségi utáni lazulásként fogta fel a az Éden Hotelt, hanem épp fordítva, így készül a nagy vizsgára, ami után nem hiszed el, milyen pályára szeretne lépni. Az átlag valóságshow-hőssel ellentétben, nem énekelni szeretne és nem is a médiában elhelyezkedni, ennél merészebb álmai vannak. “Egyetemre megyek. Szeretnek jogi pályán elhelyezkedni. Úgyhogy most ez az első számú tervem a jövőre nézve” – tudtuk meg dr. Éden Gergőtől.

Éden Hotel: meglepő álmot dédelget a hotel vízimentője

A videóra kattintva még egyszer, utoljára megnézheted, hogy fut lassítva a tengerparton Gergő:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top