TV-sztárok

Konyhafőnök: megtaláltuk a szexi versenyző erotikus képeit – galéria

Különleges versenyző érkezett az RTL Klub főzőversenyébe, a Konyhafőnökbe. Breus Ljubov Sergejevnát nemcsak származása teszi érdekessé, de szakmája sem mindennapi.

A 28 éves Breus Ljubov Sergejevnáról kijelenthetjük, több lábon áll. A fehéroroszországi felmenőkkel rendelkező nő teljesen megdöbbentette az RTL Klub reggeli adásának műsorvezetőit, mikor felsorolta, mi mindenhez ért. “Iskolai tanulmányaim mellett kezdtem el tűzzsonglőrködni, aztán rájöttem, hogy ezt örökké nem csinálhatom, kell egy végzettség is” – kezdte a Konyhafőnök versenyzője, aki egyetemen közgazdaságtant és marketinget tanult. Ám a modell szakma sem ismeretlen számára, ahogy a tolmácsolás sem, viszont jelenleg erotikus autómosással keresi a kenyerét.

Szexi kocsimosást nagyon sok helyen csinálnak az országban. Heti két-három rendezvény is van szezonálisan, tavasztól őszig. Ez tulajdonképpen egy műsor, nem lesz tisztább tőle az autó” – mondta nevetve Sergejevna, aki az is elárulta, ez pontosan úgy működik, mint a filmekben, bikiniben fel-le csúszkálnak a motorháztetőn. Mindebbe pedig a főzés csak hobbi szinten fér bele. “A vőlegényemnek főzök nap mint nap. Mindketten szeretjük a szláv gasztronómiát, így leginkább orosz és ukrán ételeket teszek az asztalra” – tudtuk meg a Konyhafőnök séfjétől.

Galériánkra kattintva megnézheted Breus Ljubov Sergejevna erotikus, autós képeit:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top