TV-sztárok

Titkos kísérletben vett részt a Barátok közt egykori sztárja, Ábrahám Edit

Három hónapig szedte azt a sejtregeneráló készítményt Ábrahám Edit, amit dr. Székács Béla és csapata vizsgált – írja a Bors.

Az örök fiatalság előszerét szedte három hónapon keresztül Ábrahám Edit. A titkos kísérletben tizenkilenc másik emberrel szerepelt a Barátok közt egykori sztárja – írja a Bors. “Három hónapig kellett szednem a baktöviskapszulát, naponta egyet. Persze alapvetően odafigyelek az egészségemre. De azt vettem észre magamon, hogy élesebb a memóriám, kevésbé vagyok fáradékony, és jobb lett a bőröm minősége” – mesélte Ábrahám Edit. A kapszulát dr. Székács Béla, a kutatás vezetője is szedi. “Kutatóként tisztában vagyok vele, hogy a nyilvánvaló rövid távú fittség- és egészségmegőrző, immunjavító hatásokon túlmenően százszázalékos bizonyossággal csak akkor lehetne ennek a szernek a fiatalító hatásáról beszélni, ha évtizedeken át figyelnénk meg hasonló korú, egészségű és életmódú embereket” – mondta a professzor.

Titkos kísérletben vett részt a Barátok közt egykori sztárja, Ábrahám Edit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top