TV-sztárok

Nem csitulnak a kedélyek az Omegánál

Az Omega együttes gitárosa, Mihály Tamás véleménye nagy vihart kavart, Kóbor János nemtetszését is kivívta – írja a Bors.

Mihály Tamás, az Omega basszusgitárosa szerint Kóbor Jánoséknak nem lenne szabad fellépniük a felcsúti arénában, mert az olyat jelképez, amivel egy zenekarnak nem szabadna azonosulnia. Az ügy hatalmas lavinát indított el a közösségi oldalakon is – írja a Bors. “Ebből az egészből Mihály Tomi csinált politikát. Mint már említettem, a koncertet Makovecz Imre tiszteletére tartjuk, a stadion vezetőit mi kerestük fel, és először nemet mondtak, azzal indokolva, hogy a stadion nem erre a célra készült… Szomorúan látom, ahogyan Mihály Tomi gerjeszti az indulatokat Faceboook-oldalán, ő sem az Oratóriumban, sem a Beat Misében, sőt már előtte a Rapszódia koncerteken sem akart részt venni, ezért számunkra érthetetlen, miért csinálja ezt” – mondta Kóbor János. “Nagyon örülök, hogy az emberek nagy többsége azt gondolja, amit én, de erről újat már nem tudok mondani” – mondta Mihály Tamás.

Nem csitulnak a kedélyek az Omega tagjai között

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top