TV-sztárok

Az ének iskolája: erre költi a nyereményét a győztes

Juhos Zsófi nyerte Az ének iskolája harmadik szériáját. A lány nagyon boldog, már a nyereményutat tervezi, édesanyja pedig azt is elárulta, mire költik majd a lányának járó egymillió forintot.

A 13 éves Juhos Zsófi győzelmével először lett lány az iskolaelső Az ének iskolájában. A győztes alig hitte el, hogy az ő nevét mondják. “Nagyon boldog vagyok, és különösen örülök annak, hogy hamarosan elmehetek Krétára” – kezdte a Blikknek Zsófi, aki a pénznyeremény mellé egy családi utazást is kapott. “Ahogy meghallottam a nevem, kiabáltam Boginak, hogy: Jössz velem! Te jössz velem! – ugyanis már korábban megfogalmazódott bennem a gondolat, milyen jó is lenne, ha a barátnőmmel együtt mehetnénk el nyaralni” – magyarázta a kislány, akit természetesen édesanyja is elkísér majd az utazásra. 

Az Ének Iskolája: erre költi a nyereményét a győztes

“Engem már akkor hatalmas büszkeség öntött el, amikor Zsófi bekerült abba a 16 fős csapatba, akik elindulhattak ezen a versenyen. Az, hogy sikerült is megnyerni, valami fantasztikus dolog. Támogatom, hogy a jövőben is foglalkozzon a zenével, hiszen valóban nagyon tehetséges. Szulák Andival már többször beszélgettek arról, hogy más műfajokban is ki kellene próbálnia magát, gondolunk itt például színházra, aztán majd meglátjuk, mi tetszik neki. De a nyereményét biztosan félretesszük arra az időszakra, amikor főiskolás lesz, és a tanulmányaira megy majd az az összeg” – nyilatkozta a győztes édesanyja, Vörös Judit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top