TV-sztárok

Az RTL már tavaly döntött a Barátok közt sorsáról

Nagy bejelentést tett az RTL Klub: egyik legnépszerűbb műsoruk, a Barátok közt idén először nem megy nyári szünetre. A csatorna programigazgatójától azt is megtudtuk, miért döntöttek így.

Nagy változások vannak mostanában a Barátok közt háza táján. Néhány hónappal ezelőtt a sorozat producere hagyta el a műsort 17 év után, most pedig egy hagyomány ér véget. Az elmúlt közel két évtizedben ugyanis a nézőknek minden nyáron búcsút kellett venniük a Barátok közttől, hosszabb-rövidebb időre, ám idén az RTL egész nyáron képernyőn tartja a sorozatot.

“Valójában már tavaly meghoztuk ezt a döntést, hogy ne legyen szünet a Barátok köztben. Mostanra megváltoztak a tévézési szokások, szükség van arra, hogy egy ilyen, kifejezetten RTL saját gyártású műsort sugározzunk nyáron is – magyarázta nekünk a csatorna programigazgatója, Kolosi Péter, aki azt is hozzátette, a Barátok közt esete nem teljesen egyedülálló, hiszen az Éjjel-nappal Budapestet már tavaly sem vették le a képernyőről ezekben a hónapokban.

De a Barátok közt színészeiért nem kell aggódni, úgy tűnik, ebben az új felállásban is van idejük kikapcsolódni. Kiss Ramóna és Nyári Dia pedig már meg is nyitották a bikiniszezont:

Csodás nap volt a mai! ☺️☀️????Köszönjük a hajókázást!!! ???????????? édes anyukáink is imádták! ???? Kiss Ramóna hivatalos oldala

Posted by Nyári Diána on Wednesday, June 3, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top