TV-sztárok

Máris lekerült a képernyőről Lagzi Lajcsi új műsora

Az Egy est Galambos Lajcsival áprilisban debütált a Sláger TV-n, de nem sikerült hoznia a várt nézettséget – írja a Blikk.

Három hónap után máris lekerül a képernyőről Lagzi Lajcsi új műsora,igaz, egyelőre csak nyári szünetre megy. De a Blikk úgy tudja, hogy  a műsor nem hozta azokat a nézettségi mutatókat, amiket elvárt volna a csatorna. “Szó sincs arról, hogy Lajcsi nyári szünetre menne, egyszerűen a műsor nem hozta a várt nézettséget, ezért átalakításokra van szüksége. Amíg nem találják ki, hogy milyen fejlesztésekkel folytatják, leveszik a műsorról” – mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő személy. Galambos Lajos mást mond. “Csak nyári szüneten van a műsor, de szó sincs arról, hogy vége lenne” – nyilatkozta, és ezt támasztja alá a Sláger TV is. “A nyár folyamán ismétlések láthatók majd, aztán szeptemberben visszatérünk, de ennek nincs köze a nézettséghez” – mondta Sándor Tünde a csatornától.

A műsor híres elődje, a Dáridó korábban 3 milliós nézettséget produkált.  A lap úgy tudja, az új mulatós műsor korábban a Muzsika TV-n sem döntött csúcsokat. A nézettsége akkoriban 0,8 százalék körül mozgott (az abban a pillanatban a tévét nézők közül), ami a csatornaváltással a harmadára csökkent. A Sláger TV-n való debütálásakor ugyanis mindössze 0,3 százalékos volt a nézettsége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top