TV-sztárok

Bekeményített Baukó Éva zsarolója

Bár Baukó Éva maga küldte el a meztelen fotóit a Blikknek, hogy volt barátja ne zsarolhassa, a férfi mégsem állt le, sőt...

Volt barátja megfenyegette Baukó Évát, hogyha nem adja vissza neki állítólagos tartozását, akkor eljuttatja meztelen fotóit az újságoknak. Ennek vette elejét Éva, amikor maga küldte el a meztelen képeket a Blikknek. A férfi válaszul a hétfőn megjelenteknél pikánsabb fotókat is küldött, bár ezeken a képeken nem látszik a rajtuk szereplő szőke lány arca, tehát egyáltalán nem biztos, hogy Baukó Éva látható a rajtuk – írja a lap.

“Megmondom őszintén, korábban barátok voltunk Évával, de mostanra annyira kifordult magából, hogy vállalhatatlan lett számunkra. Azelőtt támogattuk, segítettük mindenben, de amióta nekünk és néhány barátunknak keresztbe tett, elegünk lett belőle” – nyilatkozta a neve elhallgatását kérő férfi, aki szerint a zsarolás nyilván vállalható dolog.

Baukó Éva továbbra is állítja, róla csak ízléses meztelen fotók készültek. “Az igényes aktképeken túl durvább fényképek nem készültek rólam. Nincsenek szexfotóim, ha bárki mást állít, az hazudik, és be fogom perelni” – mondta.

Bekeményített Baukó Éva zsarolója

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top