TV-sztárok

Nagy változás jön Ördög Nóra gyermekeinek életébe

Bár véget ért Az ének iskolája, ez nem azt jelenti, hogy Ördög Nóra számára beköszöntöttek az unalmas hétköznapok. A csinos műsorvezető elmondta nekünk, milyen új projekten dolgozik, és azt is, milyen tervei vannak gyermekeivel a nyárra.

Ördög Nóra két pici gyermek édesanyja, azt pedig már tudjuk róla, hogyan egyezteti össze azt, mikor tévében szerepel a gyerekneveléssel. Ám azt eddig nem tudtuk, mit csinál, amikor nincs képernyőn. “Valóban, most, hogy véget ért Az ének iskolája, még kötetlenebb az időbeosztásom. De nem vagyok az a típusú ember, aki tud nyugodtan a fenekén ülni. Írom a blogomat és most egy új weboldal beindításán dolgozunk” – kezdte Ördög Nóra, amikor arról érdeklődtünk, milyen tervei vannak a nyárra. Ördög Nóra és barátnője már évekkel ezelőtt belevágtak Angyalműhely projektjükbe, amit azért hoztak létre, hogy segítsenek a nőknek abban, hogy több önbizalmuk legyen, és jobban megismerjék magukat. Most ezt a munkát online szakértők bevonásával folytatják.

Nagy változás jön Ördög Nóra gyermekeinek életébe

“Elindítjuk az Énidő oldalunkat, ahol – elsősorban nők – online találkozhatnak szakértőkkel, és beszélgethetnek velük olyan kérdésekről, amik érdeklik őket. Azt gondolom, hogy az internet nem eltávolít, hanem közelebb hoz. Sok nőnek a család és a munka mellett csak este van ideje önmagára, ahogy vannak olyan szakértőink is, akik hasonló cipőben járnak, így az interneten tudnak találkozni” – mesélt az izgalmas terveikről Ördög Nóra, aki azt is elárulta nekünk, gyermekei számára szintén van egy kis meglepetése nyárra.

“Össze fogom költöztetni őket egy szobába. Eddig külön aludtak, mert mikor Vencel megszületett, akkor már Mici abba korba lépett, hogy jól aludt, így nem akartam egy újszülöttel egy szobába tenni. Azóta pedig külön altatjuk őket, de Mici már inkább át szokott jönni ilyenkor Vencihez. Azt gondolom, már elég idősek ahhoz, hogy egy szobában legyenek, közösen meséljünk nekik, és szerintem ez igazi testvérélmény. Sokáig én is együtt laktam az öcsémmel és emlékszem, imádtuk”mesélte lelkesen Ördög Nóra, milyen változást tervez, és azt is elmondta, milyen jó érzés számára azt látni, hogy gyermekei jóban vannak. “Mivel nagyon kicsi a korkülönbség köztük, Micinek már volt öccse, mikor öntudatra ébredt, így neki teljesen természetes, hogy ott van a testvére. Persze előfordul olyan, hogy elveszik egymás játékait, de mégis Micinek minden reggel az az első kérdése: Venci hol van? Ma pedig azzal indult a nap, hogy az egyik plüssállatát ajándékozta neki” – engedett bepillantást életébe a fiatal anyuka.

Nagy változás jön Ördög Nóra gyermekeinek életébe

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top