TV-sztárok

Ennél cikibb ma már nem lesz: P. Diddy alatt beszakadt a színpad – videó

Kijelenthetjük, P. Diddynek emlékezetes és mozgalmas volt a múlt hete. Bár az is biztos, hogy a rapper inkább elfelejtené mindazt, ami vele történt az elmúlt napokban. Például amikor egy vasárnapi díjátadó közben beszakadt alatta a színpad.

P. Diddynek nem indul könnyen ez a nyár. A múlt hetet azzal nyitotta, hogy letartóztatták, mert bántalmazta fia fociedzőjét egy kettlebellel. A rapper és menedzsmentje tagadja a vádakat, egyelőre ítélet nem született az ügyben. Ám nem ez volt P. Diddy legkellemetlenebb élménye a közelmúltban. A zenész lába alatt vasárnap este a BET-díjátadón leszakadt a színpad. Mint kiderült, valójában nem P. Diddy súlyától adta meg magát a talaj, hanem éppen ott volt egy lyuk a színpadon, mert egy másik zenész korábban azon keresztül emelkedett fel. P. Diddyt az esés után rajongói kisegítették, így folytatódhatott a show, és a rapper beszédet mondhatott.

Ennél cikibb ma már nem lesz: P. Diddy alatt beszakadt a színpad – videó

P. Diddy életműdíjat adott át Smokey Robinsonnak, ám gratuláló szavaiba is belezavarodott. Olyannyira, hogy ahelyett, hogy kollégájáról beszélt volna, inkább magát helyezte előtérbe és a saját nevében mondott köszönetet. Ám aggodalomra semmi ok, a beszéd nem azért csúszott félre, mert P. Diddy az esésben megsérült, a rapper az Instagram-oldalán nyugtatta meg rajongóit, nem esett baja. Sőt azóta is a felvételeket nézegeti arról, hogy szakadt be alatta a színpad, és állítása szerint minden alkalommal könnyesre neveti magát. Ha csatlakozni szeretnétek hozzá, a videóra kattintva megnézhetitek a teljes felvételt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top