TV-sztárok

Sári Évi hatalmas dekoltázzsal köszönti a nyarat – fotó

Minél jobb az idő, kedvenc magyar és külföldi sztárjaink annál kevesebb ruhában mutatják meg magukat. Mai dekoltázsversenyünk nyertese pedig egyértelműen Sári Évi, aki apró bikiniben villantotta meg szuper alakját.

Sári Évi rengeteget dolgozik, így nem meglepő, hogy szabad perceit maximálisan kihasználja. Most pedig, hogy végre visszatért a napsütéses jó idő, ő is örömmel húz bikinit, és mint rendes 21. századi sztár, szelfit készít benne. Egyik legfrissebb fotóján meg is akadt a szemünk, hiszen Sári Évi váratlanul hatalmas dekoltázst villantott:

Jó kis nap ez a mai. ????

Posted by Sári Évi Official on Tuesday, June 30, 2015

A színésznő egyértelműen szuper formában van, egy másik fotón formás combjait mutatta meg:

Szerelem! ❤️

Posted by Sári Évi Official on Monday, June 29, 2015

Sári Évi pár hete még ezeknél is vidámabb bejegyzést osztott meg rajongóival, ugyanis nemrég szerepet kapott a Mamma Mia! című musicalben, ami már régóta nagy álma volt. Mi pedig soha nem ismertük volna fel azon a fotón, amin a jelmezében látható:

Sári Évi a délutáni Mamma Mia! előadáson debütál Rosieként! A kezdetektől részese volt a darabnak, és Rosie szerepére is…

Posted by Madách Színház Hivatalos Oldala on Saturday, June 13, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top