nlc.hu
TV-sztárok
Férje kitálalt Szorcsik H. Vikiről

Férje kitálalt Szorcsik H. Vikiről

Szorcsik H. Viki volt kedvese tagadja, hogy megverte az egykori színésznőt.

Szorcsik H. Viki egykori párja tagadja, hogy megverte gyermekeinek anyját – írja a Bors. “Ezt kikérem magamnak! Sem őt, sem más nőt nem bántottam soha. Sőt, akik ismernek minket, pontosan tudják, mit gondolok a párkapcsolatokról. Az elmúlt években Viki számos ballépést elkövetett. Sokszor le is bukott, de én kivétel nélkül mindent megbocsátottam. Mindig az vezérelt, hogy a gyerekeim családban nőjenek fel” – mondta Szorcsik H. Viki volt párja.

“…férfiak társaságában találtam rá. Megpróbáltam hazavinni, de az autóban szóváltásba keveredtünk. Majd ott hagytam, és hajnali négykor hazamentem. Ő kilenckor ért haza, és mások is látták, mit csinált addig… Majd negyedik nap közölte, hogy átmegy a nővéréhez, hétvégéig ott lesz… Szombaton már nem értem el őt, csak a kisfiamat… Sírt. Azt mondta: apa, gyere értem, anya elment! Azonnal kocsiba ültem, és elhoztam a két gyereket. Azóta nálam vannak” – mesélte Szorcsik H. Viki volt párja. 

Férje kitálalt Szorcsik H. Vikiről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top