TV-sztárok

Alaposan felpofozták Tóth Andit

Nemcsak az éneklésben, a színjátszásban is sikeres Tóth Andi, aki az RTL Klub Válótársak című sorozatában kapott szerepet.

Felesel, szüleit kijátssza egymás ellen, hazudozik, elszökik otthonról bulizni sminkben és falatnyi ruhában. Tóth Andinak nem volt nehéz eljátszania a vadóc tinit a Válótársakban – írja a Bors. Az X-Faktor győztes tinilány nem kisebb színészekkel játszhat együtt, mint például Stohl Andrással, Scherrer Péterrel és Gubás Gabival. Andi egy ízig-vérig szemtelen tinit alakít, Noémit, aki már az első részben kihúzza a gyufát szüleinél, sőt a családi vita hevében egy atyai – valódi! – pofon csattan Tóth Andi arcán.

Daloláás !! ????????????

Posted by Tóth Andi hivatalos oldala on Saturday, September 19, 2015

 “Eleinte úgy gondoltam, ezt csak el kell játszani, de aztán gyorsan kiderült, hogy itt bizony tényleg pofon leszek vágva. Nem fájt nagyon, de egyáltalán nem volt jó érzés. Négyszer próbáltuk el, mire felvettük” – árulta el Tóth Andi, akinek a pofozkodós jelenetével teljesen elégedett volt a sorozat rendezője, Kovács Dániel.

????????????????❤ (Tally Weijl Magyarország)

Posted by Tóth Andi hivatalos oldala on Thursday, August 20, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top