TV-sztárok

Halálos kórral küzd Lagzi Lajcsi felesége

Boglárka, aki 30 napra előzetes letartóztatásba került áramlopásért férjével, Lagzi Lajcsival, súlyos, halálos korral küzd – írja a Blikk.

Lagzi Lajcsi családja az embert próbáló kemény csatáról senkinek sem beszélt még, de egy ideje már ekörül forog az életük. A 49 éves asszony egy súlyos légzőszervi betegségben szenved, amelyről hivatalos diagnózisa, orvosi leletei is vannak – írta a Blikk. Csütörtökön, az előzetes letartóztatásról döntő tárgyaláson erre még azért nem hivatkoztak Lagzi Lajcsiék, mert az iratok, vagyis a betegség dokumentációja még nem érkezett meg.

A lap úgy tudja, ez a napokban megtörténik, és Boglárka ügyvédje az illetékes hatóságoknál kéri majd, hogy az előzetes letartóztatást azonnal szüntessék meg, és engedjék, hogy szabadlábon, legrosszabb esetben házi őrizetben védekezzen a meggyanúsított családanya, akinél nagyjából kilenc hónapja diagnosztizálták a gyilkos kórt.

Halálos kórral küzd Lagzi Lajcsi felesége

“A legnagyobb probléma az, hogy az ilyen jellegű betegségeknél a stressz a legrosszabb, ami történhet a beteggel, abból pedig most kijut bőven Bogi­nak. A tudat, hogy gyermekei és férje nélkül, vadidegen bűnözőkkel rácsok mögött kell töltenie akár egy percet is, mélységesen összetörte. Komolyan aggódunk érte” – mondta el a lapnak az egyik közeli családtag.

Mint ismert, Lagzi Lajcsit és feleségét, Boglárkát, valamint harmadik társukat kedden vették őrizetbe. A zenész mocsai birtokán korábban illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomaira bukkantak. Lagzi Lajcsit és társait lopással és vesztegetéssel gyanúsítják. A kár 30 millió is lehet.

Halálos kórral küzd Lagzi Lajcsi felesége

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top