TV-sztárok

Így búcsúzott Tatár Csilla – fotó

Még néhány hét, és Tatár Csilla végre kezében tarthatja kisfiát, de előtte mosolygós búcsút vett attól az élettől, amit eddig megszokott.

Tatár Csilla az egyik legszerencsésebb nőként szokta magát emlegetni, hiszen legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy édesanya lehet. Párjával, Balázzsal hamarosan szülői örömök elé néznek, erre pedig Tatár Csilla gőzerővel készül. Már egy tanfolyamot is elvégezett, ahol a legfontosabb elsősegélyoktatásban részesült, mert szerinte senki sem lehet elég felkészült.

Kedden pedig búcsút intett egy olyan életnek, amit eddig megszokott, és otthonosan mozgott benne. A forgatásoknak. Tatár Csilla a köztévén futó, Filmklub című műsorától egy pocakos fotóval és nagy mosollyal búcsúzott. A műsorvezető már múlt héten bejelentette, hamarosan hosszabb szabadságra megy, és már csak születendő kisfiára és családjára koncentrál.

Felvettük az utolsó Filmklubot is.:) Erre a hajóra, most egy darabig nem szállok fel.:))) #petofitv #filmklub #a38 #waitingforourbabyboy

Posted by Tatár Csilla on 2015. október 6.

A kismama pedig már meg is mutatta, hogy milyen édes kötött felsőt vett a kicsinek.

Hogy lehet egy ruha ennyire apró és cuki..:))) A babaruhák esti pakolgatásánál nincs is jobb program..:) #waitingforhim #love

Posted by Tatár Csilla on 2015. október 6.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top