TV-sztárok

Forr a levegő Nyári Dia és Fehérvári Gábor Alfréd között?

Fehérvári Alfréd Gábor Budapesten adott koncertet, ahol a Barátok közt Hannáját alakító Nyári Dia végig az első sorban bulizott...

A Barátok közt színésznője a Bors szerint, a koncert alatt le sem vette a szemét Fehérvári Gábor Alfrédról. Mint elmondta, még Győrből ismeri az énekest, hiszen ő is odavalósi, egy konditerembe jártak.

“Amikor bekerült a Rising Starba, gratuláltam neki, azóta számos eseményen összefutunk. Nagyon jóképű, jó kiállású fiú, de nem azért mentem a koncertre, mert szexi pasi, hanem mert tehetségesnek tartom” – mondta el Nyári Dia.

A lap szerint az énekesnek is feltűnt a színésznő csábos tekintete, ezért szelíd mosollyal üdvözölte. A lap sokat sejtetően ír kettőjük kapcsolatáról, de ezt Fehérvári Gábor Alfréd nyilatkozata sem támasztja alá.

“Még Győrből ismerjük egymást, de ismeretségünk gyerekcipőben jár… Tekintettel arra, hogy kis túlzással csak látásból ismerjük egymást”  mondta Fehérvári Gábor Alfréd, aki nem szeretné a Nyári Diával kapcsolatos esélyeket latolgatni, mert szerinte, aki a koncertjén megjelent, a zene miatt érkezett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top