TV-sztárok

Győzike teljesen kiakadt

Győzikét állítólag hátrányos megkülönböztetés érte azért, mert roma. Az interneten adott hangot a felháborodásának.

Gáspár Győző az egyik autókölcsönző cég vezetőjének fényképét is mellékelte a súlyos vádhoz, miszerint a férfi állítólag fajgyűlölettel indokolta meg, amiért a korábban megbeszéltekkel ellentétben mégsem adta neki bérbe a megbeszélt autót – írja a Blikk.

Győzike teljesen kiakadt

Győzike a következőket írta a Facebook-oldalán az autós cég igazgatójának címezve:

“A mai napon történt velem,hogy ezzel az emberrel,céggel korábban megállapodtam, hogy bérelek tőlük autót. Papírokat korábban elkészítettük,és az egyezség is megszületett. A mai napon, mikor az autó átvétele esedékessé vált, közölte velem, hogy “zsidóknak és cigányoknak nem adok bérbe autót!” 18 éves pályafutásom során ilyen primitív, kétszínű, nyálas emberrel még nem találkoztam, és kérdezem, hogy lehet egy ilyen ember igazgató? Aki rasszista, és utálja a zsidókat és a cigányokat! Felháborító, hogy ilyen emberek élnek ebben az országban! És Ő ilyen aljas, sunyi, és gyáva, és ezek szerint mindig utólag közli csak az ügyfeleivel,hogy mennyire utálja őket csak azért, mert más a vallása vagy a bőre színe! Eddig is tudta, hogy nem vagyok Kínai vagy Olasz gyerek, tudta pontosan, hogy cigány vagyok, azok közt is az egyik legnagyobb… Üdv: Gáspár Győző

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top