TV-sztárok

Pszichológus kezeli Rékasi Károlyt

Rékasi Károlynak pszichológusra van szüksége, hogy feldolgozza a vele történteket és azt, hogy még nem állhat munkába – írja a Bors.

Rékasi Károly nagyon nehezen viseli, hogy nem dolgozhat, ezért, bár az orvosok eltiltották a forgatásoktól és a színpadtól, a sajtótájékoztatókat nem hagyja ki. Szerdán délelőtt újságírókkal kertészkedett, fűszernövényeket és virá­gokat ültetett, pedig a rehabilitációs központban kellett volna pihennie. “Az orvosaim engedélyével vagyok itt” – szögezte le mankójára támaszkodva a helyszínen a színész, aki nem bírná ki, ha ezekről a rendezvényekről is le kellene mondania. “Komolyan mondom, azon csodálkozom, hogy nem kattantam meg” – utalt a balesete utáni időszakra, amikor ágyhoz volt kötve. Rékasi Károly azt is elmesélte, hogy a gyógytorna mellett pszichológus segítségével próbálja feldolgozni a baleset miatt megváltozott életkörülményeit – írja a Bors.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top