TV-sztárok

Friderikusz Sándor és Vitray Tamás újra harcban állnak?

Úgy néz ki, előjöttek a régi sérelmek Vitray Tamás és Friderikusz Sándor között.

Vitray Tamás szerdán nyilatkozott a Borsnak arról, miért nem vállal médiaszerepléseket, a megszólalása végén pedig úgy látszik, odaszúrt egyet Friderikusz Sándornak. “Habár hívtak főzős műsorokba, de ezeket este veszik fel, és nekem semmi kedvem olyan sokáig fenn maradni, sem jó pofát vágni rossz kajákhoz, és együtt sem kívánok aludni celebekkel a tévében. Friderikusszal nem vagyunk haragban, de ki ő? Nem ismerem” – mondta. Friderikusz Sándor erre reagált a mai lapszámban. “Ha valaki, én pon­to­san tudom, ki Vitray Tamás. A ha­­­zai televíziózás egyik leg­­ki­­­­­­­e­mel­­­kedőbb, ha nem a leg­ki­emel­­kedőbb alakja! Valóságos művésze volt a mi mesterségünknek. Örülök, és hálás vagyok a sorsnak azért, hogy a kortársa lehetek, és sok mindent tőle tanulhattam el” – nyilatkozta. A lap szerint a sorok olvashatók úgy: Friderikusz felnéz a legendás riporterre – de úgy is, hogy lám, a show-man mennyivel elegánsabban, úriasabban párbajozik, mint a nagy előd…

Friderikusz Sándor és Vitray Tamás újra harcban állnak?

A konfliktus évekkel ezelőtt az MTVA születésnapi műsora körül támadt közöttük. Friderikusz Sándor hét évvel ezelőtt, könyve megjelenése kapcsán a Blikknek azt panaszolta: Vitray Tamás kihagyta őt az MTV 50 éves születésnapi sorozatából. “Vitray lebecsüli a közönségét is, amikor erre a kisszerű lépésre nem ad érdemi magyarázatot. És persze nem mond igazat, hiszen ő is tudja, én is tudom, azért hagyott ki a sorozatból, mert pár hónappal korábban a nálunk dolgozó fiával konfliktusunk támadt, és ő ezt a fiú apjaként – anélkül, hogy megkérdezett volna – így látta megbosszulhatónak. Hát ennyit Vitray objektivitásáról és megkérdőjelezhetetlenségéről” – idézi Friderikusz Sándor akkori nyilatkozatát a Bors.

Friderikusz Sándor és Vitray Tamás újra harcban állnak?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top