TV-sztárok

Lola: Nem vágyom arra, hogy mindenki szeressen

Lola igazán sokszínű személyiség, ráadásul most teljesen új arcát mutatja majd meg a nagyközönségnek.

Lola úgy döntött, ideje még színesebbé tenni zenei palettáját, ami szerinte nem túl nagy változás. Mindez inkább csak annak köszönhető, hogy “telik az idő”, és ahogy ő maga, úgy zenei beállítottsága és mozgástere is változik. Újabban a zenei szakma legjobb kiválóságaival dolgozik, például Balanyi Szilárddal, aki a Quimby zenekar oszlopos tagja, vagy a Unique együttesből ismert Kovacsics Ádámmal.

“Azt érzem, hogy az életem egy olyan szakaszba lépett, ahol már nem hagyom, hogy mások döntsenek helyettem. Nem vágyom arra, hogy mindenki szeressen, és a megfelelési kényszeremet is sikerül már legyőznöm. Mindent közösen beszélünk meg a csapatommal” – mondta az énekesnő az NLCafénak.

Filmünnep Interjú ???? Ruha: New Yorker

Szerző: Lola Hivatalos Rajongói Klub2015. október 18.

Úgy tűnik, Lola már tökéletesen látja az útját, merre szeretne menni, mit szeretne kezdeni a karrierjével. Éppen ezért most minden mást háttérbe szorít egy kicsit. Legutóbbi szakítása vőlegényével, Bencével, néhány dal hangulatára rányomta ugyan a bélyegét, de mint Lola mondja, inkább megnevettetni szereti a közönséget, nem megríkatni.

“Hangulatokra biztosan rányomta a bélyegét, de nem szándékosan. Ami történik velünk, az mindig érződik az élet szinte minden területen. De alapvetően vidám természet vagyok, vidám dalokkal. Azt szeretem, ha a közönségem örül a színpad előtt, és nem sír. Ha viszont sír, azért tegye, mert megérinti a dal.”

Lola egyébként most nemcsak a dalaiban, de külsejében is változott, nemrég szőkéről dögös barnára festette a haját, ami szintén nagyon vadítóan áll neki.

Sziasztok! Ma ki sem mozdulok itthonról 🙂 Takarítás, pakolászás és főzés vár rám. Van valami gyors vacsora ötletetek?

Szerző: Lola Hivatalos Rajongói Klub2015. október 20.

Kócos jó reggelt!Újra barnàn… Hogy tetszik? ????

Szerző: Lola Hivatalos Rajongói Klub2015. október 18.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top