TV-sztárok

Árpa Attila szerint Friderikusz hibája, hogy ott hagyta

Árpa Attila az Aktívnak árulta el, hogy miért hagyta ott Friderikusz Sándort az adás közepén.

Árpa Attila szerint Friderikusz Sándor nem volt elég felkészült ahhoz, hogy bensőségesen tudjanak beszélgetni. Mint azt Árpa Attila az Aktívnak elmondta, kényelmetlenül érezte magát egy olyan szituációban, ahol nem tudott a filmjéről, forgatókönyveiről és kedvenc sportjáról, az amerikai fociról beszélgetni.

“Hogyha kiderül, hogy az újságíró, akivel együtt kellene töltened 24 órát, nem látta a filmedet, nem olvasta a regényedet, nem tud semmit a jövőbeni filmtervedről, illetve nem ért az amerikai focihoz, akkor ne csodálkozzunk, hogyha az interjúalany egy kicsit bezárkózik.”

Árpa Attila szerint Friderikusz hibája, hogy ott hagyta

Árpa Attila és kislánya, Amira, egyébként kettesben utazott Tunéziába az őszi szünetben. Válásáról szóló híreket és találgatásokat pedig nevetségesnek tartja, kislányával kettesben töltött útját is azzal magyarázta, hogy felesége bokros teendői mellől nem tudott elszakadni, ezért nem tartott velük.

“Szabinának a saját nevével fémjelzett fogyókúrás terméke épp most indul be, épp most van a nagy indítás, ezért nem tudott eljönni Magyarországról” – mondta Árpa Attila.

Árpa Attila szerint Friderikusz hibája, hogy ott hagyta

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top