TV-sztárok

Király Viktorék visszavágtak egykori csúfolóiknak

Király Viktort sokat csúfolták az iskolában, egykori osztálytársai most mégis ott csápoltak a koncertjén...

Bár most nehéz lehet elképzelni, de a Voice élő showjában taroló Király Viktor egyáltalán nem volt népszerű a középiskolában. “Amerikai, fiatalokról szóló filmekben sokszor lehet látni, hogy vannak a menők és a lúzerek, az előbbiek pedig rendszeresen bántják az utóbbiakat. Tényleg ilyen klikkesedés folyik egy amerikai középiskolában, és ha kilógsz a sorból, nagyon gyorsan megítélnek. Mi is így jártunk a testvéremmel, finoman szólva sem tartoztunk a menők közé” – mesélte Király Viktor, akit még bántottak is, ugyanis rettenetesen vékony volt. “Már az általános iskolában, de a fiúk és a lányok a középiskolában is gyakran piszkáltak a testalkatom miatt. Csúfoltak, beszóltak, sőt meg is vertek egyszer. S mindezt tényleg azért, mert túl vékony voltam, és ez nem tetszett az embereknek. A másik, ami miatt folyamatosan szekáltak, hogy deszkáztam, ami akkoriban nagyon nagy bűnnek számított azon a környéken, ahol felnőttem” – folytatta az énekes.

Király Viktorék visszavágtak egykori csúfolóiknak

Király Viktort, aki nővérével készült a Voice-ra, természetesen utólag már megmosolyogtatják a történtek, mégis meglepődött, amikor egykori csúfolóit pillantotta meg a koncertjén, és jólesett neki, hogy testvérével nem kell úgy tenniük, mintha mindig minden rendben lett volna köztük. “Engem már egyáltalán nem bánt ez az egész, sőt viccesnek találom. Legfőképpen azért, ami nemrég, az első New York-i koncertemen történt. Az a bizonyos menő csajcsapat, akik anno oly sokan csúfoltak, és beszóltak a középiskolában nekem és a testvéremnek, ott tombolt az első sorban. Bevallom, egy kicsit jól is esett, főleg, amikor jöttek volna oda beszélgetni, mi pedig Bennel megtehettük, hogy csak odaintünk nekik, de végül a többi vendéggel kezdtünk el foglalkozni” mondta el Király Viktor a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top