TV-sztárok

Pécsi Ildikó fia nem akar gyerektartást fizetni

Legalábbis annyit biztosan nem, amennyit a bíróság ítélete szerint kellene, ezért Pécsi Ildikó fia fellebbezést nyújt be, a Pártos Csillának megítélt gyerektartás összege ellen tiltakozva.

A hétfői tárgyalás központi té­mája Szűcs Csaba és Pártos Csilla közös gyereke, Csaba tartásdíja volt.

“Néhány hónappal korábban – ideiglenes intézkedésként – havi 60 ezer forintnak megfelelő összeget állapított meg a bíróság, ám a mostani ítélet szerint 115 ezer forintot kellene fia után fizetnie Csabának. Ez azt jelenti, hogy visszamenőleg 1,3 millió forintot követelnek ügyfelemtől. A bíróság – számunkra ismeretlen módszerrel történt – mérlegelésétől függetlenül, tudomásunk szerint az elmúlt hónapokban semminemű olyan változás nem következett be ügyfelem jövedelmi és vagyoni viszonyaiban, ami majdnem a duplájára emelhetné a gyerektartás összegét. Az ítélet ezen rendelkezése jogszabály- és iratellenes, valamint végrehajthatatlan is. Ezt méltatlanul magasnak tartjuk, ezért mindenképpen fellebbe­zünk” – nyilatkozta a Borsnak dr. Bilkei-Gonzó Dávid, Pécsi Ildikó fiának ügyvédje.

“A tartásdíj vonatkozásában az ítélet előzetesen végrehajtható, ha nem fizeti meg, annak büntetőjogi kö­vetkezményei le­hetnek. A válást már kimondták, a gyermek az anyjánál marad, de közös megegyezéssel láthatja az apját. A hétfői tárgyaláson Csaba már nem kívánt megjelenni, mert nem szeretne egyik szülője oldalára sem állni” – mondta el dr. Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje. 

Pécsi Ildikó fia nem akar gyerektartást fizetni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top