TV-sztárok

Hungary’s Got Talent: szex lesz a színpadon, csak másképp

Két breaktáncos úgy gondolja, hogy a tánc nem csak egyszerű "tánc", hanem valami elképesztően jó dolog, aminek minden mozzanatát a szexhez lehet hasonlítani.

A Dark Side Szolnokról nagy dobásra készül a sok furcsaságot látott Hungary’s Got Talent műsorában. Nem csak egy szimpla táncprodukcióval állnak a színpadra, de azt is próbálják bebizonyítani, hogy a break olyan, mint a jó szex.

“A breaktáncot leginkább a szexhez tudnám hasonlítani” – meséli B-Boy Michael a Hungary’s Got Talentben, ahol már csókmesterek is bemutatkoztak. “Van ugye az előjáték, ez a táncban a nyújtás, bemelegítés. Aztán jön az aktust, amikor elkezditek rendesen az ágyban a leányzóval.”

Hungary’s Got Talent: szex lesz a színpadon, csak másképp

A történetnek természetesen – ahogy a jó szexnek, itt még nincs vége. “Egyre jobban durvul meg keményedig a dolog. Ez nálunk is így van.”  Bár Michael azt mondja, szépen, szelíden kezdik, a folytatásról, persze szigorúan a break nyelvén, a szombat esti Hungary’s Got Talent műsorbán tudhatnak meg többet.

Hungary’s Got Talent: szex lesz a színpadon, csak másképp

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top