TV-sztárok

A ma 62 éves Kim Basinger egykor és most – fotók

Kim Basinger szépsége legendás volt Hollywoodban, mostanában azonban alig-alig mutatkozik nyilvános eseményen. Azt mondják, a túlzásba vitt plasztikai műtétek miatt.

60 évesen még modellszerződést kapott Kim Basinger, így nem meglepő, ha a kora nem izgatja. Azaz talán mégis, hiszen az elmúlt években brutálisan eltorzította az arcát a rengeteg plasztikai beavatkozás.

A ma 62 éves Kim Basinger egykor és most - fotók

A színésznő ma ünnepli 62. születésnapját, és míg tavaly is azt mondta mindenki, hogy gyönyörűen öregszik, mostanra valami történt vele.

Két éve modell szerződést kapott
Két éve modellszerződést kapott

Kim Basinger durván kritizál másokat, ám azt nem viseli jól, amikor őt bírálják.

Tavaly még így nézett ki a színésznő
Tavaly még így nézett ki a színésznő

Mivel a színésznő nemcsak a szakmai kvalitásával van tisztában, hanem a megjelenésére is mindig adott, szinte sugárzott róla világ életében, hogy mennyire elégedett magával. “Nem szégyen, ha valaki tudja magáról, mennyit ér, csak valahogy sikkesebb szerénynek tűnni.”

Megnézem
Összes kép (1)

Alec Baldwintól született lánya, Ireland a magabiztosságát a színésznőtől örökölte. “Fontos, hogy egy nő tudja, mennyire szép. A lányom pedig gyönyörű” – mondta egy interjúban Kim Basinger.

Megnézem
Összes kép (1)

A filmekben is csak a végzet asszonyát játszotta, megkaphatott bárkit: 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top