TV-sztárok

Berki Krisztián viccből kérte meg Pamela kezét

Hódi Pamela mellett a fél ország arra vár, hogy Berki Krisztián végre szedje össze magát, és tegye a sarokba a macsót. Ez még mindig nem történt meg, de legalább már a próbán túl vannak.

Berki Krisztián egyszer már kihátrált Hódi Pamelával közös esküvőjéből, most pedig egy szerep kedvéért ereszkedett térdre, de azt is csak azért, mert kedvese ráparancsolt, hogy úgy illendő.

“Szeretném, ha végre tényleg igent mondanál, őszintén, normálisan. Igent. Nem kell, hogy sírjál, csak mondjál igent” – mondta a Tények stúdióját is végigparádézó Berki Krisztián, aki mint utóbb kiderült, csak egy szerep kedvéért bökte ki egymás után ezeket a szavakat.

Berki Krisztián viccből kérte meg Pamela kezét

“Azért veszélyes a mi kapcsolatunkban ilyet elvállalni, mert ő nem tud szerepekben gondolkodni. Tehát amikor én megkértem az ő kezét a szerep, a klipforgatás kedvéért akkor ő nemhogy beleélte magát, hanem el is hitte”   vonta le a messzemenő következtetés Berki Krisztián. #éljenaromantika

Berki Krisztián viccből kérte meg Pamela kezét

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top