nlc.hu
TV-sztárok
A Got Talent döntőse korábban már dolgozott az RTL Klubnál

A Got Talent döntőse korábban már dolgozott az RTL Klubnál

Az All in formáció tagjának, Kurucz Sándornak nem ismeretlen az RTL Klub képernyője.

Kurucz Sándor, a Got Talent All In formációjának tagja sikeres táncos, aki szerepelt, és dolgozott is az RTL műsoraiban, sőt kis híján ő lett a Got Talent egyik koreográfusa is. A nézők a 2009-es Csillag születikben ismerhették meg a nevét. “Az áttörés Papp Tímea nevéhez fűződik, aki évekig koreografált a csatornának. Tulajdonképpen ő fedezett fel, és az első vizsgatáncom a Szombat Esti Lázban volt. Ezt követte a már említett Csillag születik” – mesélt a Borsnak a kezdetekről Kurucz Sándor.

“Mint koreográfus, felmerült a nevem a Got Talent kapcsán, de úgy éreztem, hogy inkább szeretném ismét egy remek csapattal elvarázsolni a nagyérdeműt” – mondta, majd  leszögezte: meg sem fordul a fejében, hogy bármi előnye származhatna abból, hogy munkaadó csatornájánál most versenyez.

A lap megkereste az műsor kreatív producerét is. A Got Talent túlnyomórészt a meglévő tehetségeket sorakoztatja fel, és mutatja meg. Akad persze friss őstehetség, mint Zsófika vagy Nagy Lora Szonja, de a legtöbben, akik profin és egy show színpadára alkalmas szinten űzik a mesterségüket, már régóta dolgoznak azon a területen, ahol kiemelkedőt nyújtanak. Mint például az All In. A versenyszabályzatban nincs olyan, hogy egy televíziós műsorba versenyzőként ne jelentkezhetne valaki, aki már egy másik televíziós műsorban dolgozott mint koreográfus” – mondta Schiwert-Takács László.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top