TV-sztárok

Kóka János és Varga Edit ikreket vártak

Végül azonban csak egy kisfiú érkezik a családba. Az öröm azonban így is nagy, hiszen fiai már tárt karokkal várják a kisöccsüket.

Az MTVA műsorvezetője, Varga Edit és kedvese Kóka János több mint egy éve alkotnak egy párt, kisfiuk érkezését pedig alig néhány hónappal ezelőtt jelentették be. Varga Edit és Kóka János közös gyermekéről eddig egyikük sem beszélt, a várandós édesanya azonban a Kismama magazinnak elárulta, hogy először nem is gondolta, hogy valóban áldott állapotban van.

“Május környékén több olyan tünet jelentkezett, ami gyanús volt, de annyi változás történt velünk, annyira intenzív időszakot tudtam magam mögött, hogy erre fogtam a nyilvánvaló figyelmeztetéseket” – kezdte a magazinnak Varga Edit, aki azokban a hetekben utazott egy háromhetes forgatásra Kínába. Csak Kóka Jánosnak mondta el a nagy hírt, másnak addig, amíg haza nem jött, nem árulta el. A kint tartózkodás alatt azonban nagyon megfeszített munkát végzett, mint mondja, nem tudott odafigyelni arra, hogy másállapotban van.

Kóka János és Varga Edit ikreket vártak

“Ráadásul vérzés is jelentkezett, ezért csendben lemondtam magamban a kicsiről. (…) Aztán három hét után hazajöttem, és úgy mentem el az orvoshoz, hogy azt hittem, nem várok babát. Óriási volt a meglepetés, amikor kiderült, hogy egy magzat bizony látható az ultrahangon. Ikerterhességnek indult, ám az egyikőjük visszafordult. Ez a kisfiú azonban annyira a mi családunkhoz akar tartozni, annyira jönni akar, hogy itt maradt.”

Kóka János és Varga Edit ikreket vártak

Varga Editnek egyébként már van két iker fia, így nem lepődött meg azon, hogy újabb terhessége is így indult. Mint mondja, a családban nincsenek ikrek, csupán neki van hajlama arra, hogy egyszerre több petesejt termékenyüljön meg. A fiúk és Kóka János kislánya, Lilla is nagyon örültek, amikor megtudták, hogy újabb családtag érkezik, akinek Varga Editék már a megfelelő nevet is megtalálták.

“Dániel lesz a kisfiúnk neve. Számomra nagyon fontos, hogy a nagyfiaimnál is olyan nevet válasszak, amiben benne van a gyerek karaktere, szép a hangzása és a jelentése is.”

A pár januárra várja a legújabb családtagot.

Kóka János és Varga Edit ikreket vártak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top