TV-sztárok

Egy pasin osztoznának a Got Talent ikrei

Egy ország fogta nevetve, sikítozva a hasát, amikor a Hungary’s Got Talent ikerlányai egymást és a világot cikizték. Most elmondták, milyen pasira van szükségük.

A Hungary’s Got Talent legviccesebb produkciójára számítunk ma este, amikor Fekete Adrienn és Melinda újra színpadra lép. A két lány korábban elmondta, hogy éppen azért jelentkeztek a tehetségkutatóba, hogy végre megmutassák a világnak, ők is viccesek és okosak. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor gyorsan hadarva hozzácsapják a gondolatot, hogy a párkeresést is sokkal egyszerűbbnek tartják akkor, ha ismertek lesznek. A Hungary’s Got talent ikrei ugyanis 31 évesen még mindig szüzek, de az NLCafénak elmondták, hogy milyen pasit szeretnének maguknak.

Egy pasin osztoznának a Got Talent ikrei

“Attól férfi egy férfi, hogy erősebb, mint mi. Biztonságot tud teremteni. Ugyanakkor egyenrangú félként kezel, és az én véleményem is ugyanolyan fontos, mint az övé. Nem játszmázik, nem manipulál érzelmileg. Mivel többnyire együtt mentünk mindenhová, emiatt ugyanazok a férfiak voltak a környezetünkben. Aki egyikünknek megtetszett, az a másikunknak is, és együtt bátrabban merjük kifejezni, ha valaki bejön. Nem tudjuk, hogy ez azért van-e, mert követjük egymást mindenben, és versengünk a szeretetért, vagy azért, mert hasonló az ízlésünk. Persze nagyon örülnénk annak is, ha már egyikünk révbe érne, esetleg a másik segítségével. Lehet, hogy az elején az lenne a jó, ha egy közös pasink lenne, aki látja a különbséget a személyiségünkben, de nem tesz különbséget negatív értelemben, hogy te vagy a jó, te vagy a rosszabb. Nem jobb vagy rosszabb, hanem más.”

Egy pasin osztoznának a Got Talent ikrei

A kiszemelt pasi legfőbb tulajdonságai pedig, hogy okos legyen, kedves, humoros, szeresse a munkáját, ne hazudjon, vagy ha mégis akkor csak éppen kicsit, és ne a szex tartsa egyben a kapcsolatot. Ezek mellett pedig Fekete Adrienn és Melinda azt is kifejtette, hogy ikerfiúkkal kevésbé szívesen kötnék össze az életüket. Őket ugyanis nem olyan könnyű cserélgetni a hasonló személyiségük miatt.

Egy pasin osztoznának a Got Talent ikrei

“Sokan szeretnék, ha iker férfiakkal jönnénk össze, talán emiatt is tiltakozunk ellene. De sosem próbálkoztunk párkapcsolatot kialakítani iker férfiakkal, így egyelőre ez is csak feltételezés, hogy nem lenne jó. Aztán szerintünk azért is lenne érdekesebb nem ikrekkel járni, mert így össze tudnánk hasonlítani a pasikat. Ha később derülne ki, hogy egyikünknek nem tetszik, de a másikunknak tetszene, át tudnánk adni a másiknak a pasit. Azért is lenne nehéz ikrekkel ismerkedni, mert hasonlóak, de más személyiségűek és kiválasztanánk a kedvesebbet és mindkettőnknek ő kellene, hiába lenne ott az ikertestvére.”

Fekete Adrienn és Melinda az ország talán legszórakoztatóbb ikerpárja. A válogatón látott produkciójuk öniróniától és pimaszságtól sem volt mentes. Valami hasonlót várunk tőlük holnap este! Te is? #gottalenthu http://rtl.hu/rtlklub/gottalent/fekete-adrienn-es-melinda

Szerző: Hungary's Got Talent, 2015. december 11.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top