TV-sztárok

Zoltán Erika őszintén beszél a plus size korszakáról

A plus size korszaka után Zoltán Erika büszkén mesélte, hogy már hatékony fogyókúrát talált, és nemcsak ő, de a férje is lefogyott.

Zoltán Erika egészen 35 éves koráig, a gyereke születéséig 50-52 kiló között volt, aztán minden próbálkozása ellenére 27 kiló plusszal érkezett a szülőszobára. “Akkor reménykedtem benne, hogy megvan ennek a módja, hogy fog ez eltűnni, és hát amikor kétéves volt a lányom, és én még mindig 70 kiló voltam, akkor éreztem, hogy valamit nagyon elrontottam.”

A fogyókúrás küzdelmeiről mesélve az énekesnő azt is elmondta, hogy öt évvel ezelőtt kezdődött nála a menopauza. “A hormonok háborúja nekem négy éven át tartott, közben fogyókúráztam és híztam. Például az egyhetes léböjtkúra alatt fél kilót” – mesélte Zoltán Erika, aki jó pár kilótól megszabadult, miután helyreállt a szervezete. 

Zoltán Erika őszintén beszél a plus size korszakáról

“Sosem leszek elégedett magammal, de voltam már XL és  XS méret is, most a békés átmenetet, az M-eset képviselem” – tette hozzá az énekesnő, akit a műsorban nem győztek dicsérni azért, milyen látványosan lefogyott.

Az FEM3 műsorában Zoltán Erika azt is elmondta, hogy a férje 15 kilót fogyott, a lánya is diétázik, de a karácsonyi időszakban mindannyian kényeztetik magukat. Részletekért kattints a videóra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top