TV-sztárok

Hugh Jackman így imádja 60 éves feleségét

Odavannak érte a nők, és ez az elmúlt tíz évben nem változott. Hugh Jackmannek azonban csak egyetlen nő létezik, mégpedig a felesége.

Ritka az olyan stabil házasság, különösen a sztárvilágban, mint Hugh Jackmané. Az ausztrál sztár közel húsz éve vette feleségül Deborra-Lee Furnesst, és máig ezt tartja élete egyik legjobb döntésének.

Hugh Jackman így imádja a 60 éves feleségét

“Ő a legnagyszerűbb dolog, ami valaha történt velem és egyre jobb és jobb lesz” – áradozott a 47 éves sztár a feleségéről és a házasságáról az Ellen show-ban. 

“Igazán hálás vagyok, amiért az előtt találkoztunk, mielőtt a karrierem beindult, mert így ami az életemben történt, a kamerák előtt és mögött, azt mind együtt csináltuk végig – mondta mosolyogva Hugh Jackman. – Az első munkámon találkoztam vele, ő igazi sztár volt, nagyon odáig voltam érte. Igazából az egész stáb odáig volt érte, én meg annyira zavarba jöttem tőle, hogy nem beszéltem vele egy hétig.”

Hugh Jackman így imádja a 60 éves feleségét

A színész felesége nemrég ünnepelte 60. születésnapját, a pár közötti korkülönbség miatt pedig Deborra-Lee sok megjegyzést kap. Mivel Jackmant korábban a legszexisebb férfinek választották, jól mutatja, hogy mekkora a női rajongótábora, akik egyrészt éppen azért szeretik a színészt, mert ennyire romantikus és hűséges, másrészt pedig nem hiszik el, hogy éppen a feleségét választotta, amikor bármelyik nőt megkaphatná.

Hugh Jackman így imádja a 60 éves feleségét

Hugh Jackman – aki nemrég Budapesten járt – soha nem érezte, hogy lemaradna bármiről, csak mert nem él a kínálkozó lehetőségekkel. Neki nem is kérdés, hogy egyetlen nőhöz legyen hűséges, akivel két gyereket fogadtak örökbe. “Nekem tökéletes családom van, tökéletes az életünk, még ha nem is hibátlan” – foglalta össze a sztár.

Hugh Jackman így imádja a 60 éves feleségét

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top