TV-sztárok

Világhírnév előtt Liptai Claudia és Kasza Tibi

Ha szeretnéd megnézni Liptai Claudia és Kasza Tibi közös műsorát kambodzsai szinkronszínészekkel fűszerezve, itt a helyed!

Elképesztően jó hír, közben pedig vicces is, hogy Kambodzsában magyar önkéntesek mire bukkantak. Liptai Claudia és Kasza Tibi közös műsorát sugározta a helyi televízió, ráadásul szinkronizálták is. A felvételen ugyan nem lehet tökéletesen kivenni a hangot (de épp elég jó az élményhez), mégis elképesztő, hogy a világ másik oldalán, egy kis vendéglőben – talán az lehet, mert emberek ülnek asztaloknál és nevetnek, meg pohár is van előttük – a szerelmes Liptai Claudia és a fess Kasza Tibi mosolyog vissza a falról. A videót egyébként az énekes, műsorvezető Tibinek küldte el egyik rajongója, aki önkéntesként dolgozik a távoli országban.

A szinkronra is érdemes figyelni.

Bumm Kambodzsában – Khmer szinkronnal ( helyi hivatalos nyelv )

Ez nagyon durva !! :))Kambodzsában megy a helyi tv-ben a Bumm című műsorunk Claudiával, helyi szinkronnal :))Tegnap küldték Kambodzsában önkènteskènt dolgozó Magyarok :))

Közzétette: Kasza Tibor – 2016. január 31.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top