TV-sztárok

Durva hazugságba keverték Falusi Mariannt

Dobó Kata, Varga Izabella és Molnár Anikó után most Falusi Mariann fotóival és nevével élt vissza a fogyibogyókat árusító cég.

A kamucikk szerint az énekesnő 60 kilót fogyott egy egzotikus gyümölcsnek köszönhetően.

Dermedten láttam a Facebookon, hogy velem, a fotómmal és az állítólagos nyilatkozatommal próbálnak eladni valami borzalmat. A hivatalos oldalamra azonnal feltettem egy S.O.S felhívást, nehogy valaki bedőljön nekik. Természetesen azonnal feljelentést tettem…  – mondta el Falusi Mariann a Borsnak.

A hirdetéshez az énekesnő egy sokkal régebbi, soványabb fotóját használták, ráadásul “utána” képként tüntettek fel egy olyan fotót is, amin nem is Falusi Mariann, hanem a botrányhősnő, Amber Rose látható. “Ez akkora hülyeség, hogy csak nevetni tudok rajta. Még a szőke Tüsi hajunk sem hasonlít…. Senki ne szedjen be semmilyen csodabogyót! Ha igaz lenne, hogy fogyasztanak, már mindenki sovány lenne – én is. De ez nyilvánvalóan hazugság” – mondta az énekesnő.

Kedves Mindenki!Az alábbi linken olvasható cikk, minden rám vonatkozó sora hazugság! Kérlek ne dőljetek be semmi ilyesminek, minden fontos információt továbbra is megosztok veletek itt az oldalamon!

Közzétette: Falusi Mariann hivatalos oldala – 2016. február 1.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top