TV-sztárok

Helen Mirren lesuttyózza az ittas sofőröket – videó

Az a helyzet, hogy Helen Mirren még az ittas sofőröket is fenségesen küldi el a francba.

Helen Mirren minden szavát iszom, és egyszerűen imádom, és a rajongás a következő videóval már egyszerűen átcsap színtiszta szeretetbe. De hogy komolyra fordítsam a szót, a 70 éves bombázó, Helen Mirren az ittas sofőröket küldi el a fenébe az ő tökéletesen dámás és fenséges módján.

“Helló! Helen Mirren vagyok, egy hírhedten őszinte és sosem kertelő brit hölgy. Ha ittasan vezetsz – egyszerűen fogalmazva –, egy rövidlátó, teljesen haszontalan, oxigénpazarló ember formájú szenny, egy Darwin-díjat érdemlő önző gazember vagy. Ha pedig a tudománynak adományoznád esetleg az agyad, azok vissza is dobnák. Szóval állj le! A te döntésed, hogy olyan ember legyél, aki humoros, felelősségteljes és elismert. Ne legyél suttyó! A családod és a barátaid is megköszönik, a többi sofőr családja és barátai is megköszönik, és a jövőbeni éned is!” – mondja a reklámban II. Erzsébet udvarhölgye, Helen Mirren. Mi pedig a világgal együtt bólogatunk. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top