TV-sztárok

Andy Vajna a betegsége miatt nem Oscar-gálázik

A filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna, akinek idén tényleg lehetne dolga az Oscar-gálán, nagy valószínűséggel nem tud jelen lenni a rendezvényen.

Hamarosan kezdődik a 2016-os Oscar-gála, a díjakat február 28-án adják át, és ebben az évben Magyarország is érintett a világ legnagyobb filmes kitüntetéséért járó szobrocskák kiosztóján, hiszen a Saul fiát is jelölték a díjra. Andy Vajna, ha úgy tetszik, Vajna András György, filmügyekért felelős kormánybiztosunk azonban úgy tűnik, egészségi állapota miatt nem tud jelen lenni a gálán – írja a Bors.

Andy Vajnát a lábával korábban kórházban ápolták, a sebek azonban nem a rendes ütemben gyógyultak, vissza kellett mennie újra. A 71 éves és fülig szerelmes Andy Vajna azonban így nem biztos, hogy végig tudja ülni a hosszú ceremóniát.

“Ez komoly fizikai megpróbáltatás egy 71 éves férfinak, akinek rosszalkodik az egészsége, rendszeres orvosi kezelés alatt áll. Jól ismerem, tudom, milyen nyughatatlan természet, de ami nem megy, az nem megy. Most valóban jól van Andy, de mivel nem tartja be folyamatosan a cukrosoknak előírt diétát, és nem pihen, a lába nem gyógyul rendesen. Nem hiszem, hogy ebben a pár napban helyre lehetne hozni, amit hosszú hónapok alatt elrontott” – mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő a kormánybiztoshoz közeli személy a lapnak.

Az azonban nem kizárt, hogy Andy Vajna feleségével, Vajna Tímeával együtt Los Angelesbe repül, majd később a gála utáni bulin részt vesz. Azonban addig sem kell aggódni, Vajna Tímea mindenképpen ott lesz a vörös szőnyegen is és később a bulin is. 

 

Andy Vajna, betegsége miatt nem Oscar-gálázik

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top