TV-sztárok

Így vészelték át Lagzi Lajcsi gyerekei a nehéz időszakot

Lagzi Lajcsi gyerekei elmesélték, hogyan élték meg azt az időszakot, amikor az apjuk börtönben volt.

Lagzi Lajcsi a gyerekei körében érkezett a Story-gálára szombaton. A 17 éves Bogi és a 14 éves István arról meséltek a Blikknek, hogyan vészelték át az elmúlt hónapokat.

Nagyon nehéz időszak volt ez a családunk számára. Nagyon hiányzott nekünk apa, minden pillanatban azt vártuk, hogy hazajöjjön. Be kell vallanom, volt arra példa, hogy álomba sírtuk magunkat Apáék nélkül” – árulta el Bogi, akire legidősebbként komoly feladat is hárult, miközben ő maga is próbálta megérteni és feldolgozni az egész helyzetet. “Főleg az elején, amikor Anya sem volt otthon, nekem kellett átvenni a családfő szerepét. De szerencsére Anya nem sokkal később hazajöhetett, és akkor már ő tartotta össze a családot” – emlékezett vissza Bogi, aki hozzátette: az iskolában is mindenki biztosította őket a támogatásáról. “Mindenki megértéssel fordult felénk, mellettünk álltak, kedvesek voltak, az osztályfőnököm még egy sms-t is küldött, hogy ha bármikor beszélgetni szeretnék, hívjam nyugodtan” – mesélte a lány.

“Az volt a legrosszabb, hogy telefonon sem tudtunk vele beszélni. Megpróbáltuk felfogni és megérteni, hogy mi történik. Aztán egy hónap múlva végre bemehettünk Apához a börtönbe. Nagyon örültünk, hogy végre láthattuk. Nem igazán lehetett ebbe a két órába belesűríteni mindent, de Apa azt kérte tőlünk, hogy a tanulásra mindennek ellenére próbáljunk odafigyelni” – emlékezett vissza Lagzi Lajcsi kisebbik fia, István.

Így vészelték át Lagzi Lajcsi gyerekei a nehéz időszakot

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top