TV-sztárok

Így kapta meg a műsorvezetői feladatot Nádai Anikó

Nádai Anikó elmesélte, hogyan lett a Farm műsorvezetője.

Nádai Anikó alig várja, hogy bizonyíthasson. “Nagyon várom már a feladatot és a műsorkezdést. Számomra is hatalmas kihívás lesz. Szeretném bebizonyítani magamnak és a sok kételkedőnek, hogy műsorvezetőként is megállom a helyem. Többen ugyanis megszólják, hogy vajon miként is kaphattam meg ezt a feladatot. Biztos csak a páromnak köszönhetem… Egy hosszas castingon vettem részt, sok vetélytárssal, és végül mégis engem választottak” – mondta a Blikknek Nádai Anikó, aki azt is elárulta, ő maga valószínűleg nem lenne képes túlélni a játékot, ahol a versenyzők egy farmon összezárva hosszú heteken keresztül maguk termelik meg a betevőjüket, mindezt áram és folyóvíz nélkül.

Így kapta meg a műsorvezetői feladatot Nádai Anikó

A fiatal anyuka a kisfiát is magával viszi majd a Farm forgatására. Valószínűleg váltásban leszünk Zével, így szerencsére nem kell elszakadnom a családomtól. Engedélyt kaptam arra, hogy a kisfiamat magammal vigyem a forgatásokra, amelyek 300-400 kilométerre lesznek Budapesttől. Amikor pedig éppen nem én forgatok, akkor bízom abban, hogy haza tudunk majd jönni a páromhoz is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top