TV-sztárok

Lagzi Lajcsi szomszédait faggatják a rendőrök

Két rendőrnő faggatta a héten Lagzi Lajcsi szomszédait: egy víztorony és a vízfogyasztási szokások érdekelték őket – írja a Bors.

“Két rendőrnő jött egy gyönyörű fehér autóval. Igyekeztek azonban megbújva parkolni, majd szép sorban végigjárták a település házait…  Az érdekelte őket, valóban van-e víztorony Lajcsi birtokán. Pedig a torony már akkor is látható, ha az ember autóval jön be a faluba. Az is érdekelte őket, kaptunk-e vizet Lajcsitól, ebből a toronyból” – mondta egy neve elhallgatását kérő szomszéd a Bors információi szerint.

Amíg csak engem és a családomat lepték meg és faggatták, addig nem tehettem mást, lenyeltem. Igaz, azt is nehezen viseltem. Most meg azt hallom, hogy már az ittenieket sem hagyják nyugton… Abban azonban mind a nyomozók, mind a he­lyiek munkáját megkönnyítem, hogy ha valóban Székesfehérvárra kell majd menniük kihallgatásra, egy mikrobusszal megoldom az utazásukat. Csak mi­előbb véget érjen ez az ügy” – mondta Lajcsi, aki hozzátette: korábban is számos alkalommal elmondta, a rendőrségen is, hogy saját vize van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top