TV-sztárok

Justin Timberlake és Jessica Biel: ikreik lesznek – ezt mondják

Vágjunk rögtön a közepébe: Justin Timberlake ismét apa lesz, ráadásul a felesége, Jessica Biel nemrég tudta meg, hogy ikrekkel várandós.

A hűha és a japersze közül már nem is tudom, melyik volt az első reakciónk. Justin Timberlake cukiskodását szívesen nézzük, ahogyan a kisfiával játszik, vagy öleli. És persze, mindig nagy durranás, ha egy sztárpár ikreket vár, ráadásul Jessica Biel alig 11 hónapja hozta világra a kis Silast.

FLEXIN' on Fathers Day… #HappyFathersDay to ALL of the Dads out there from the newest member of the Daddy Fraternity!! –JT

Justin Timberlake (@justintimberlake) által közzétett fénykép,

A történet nagyon szép és nagyon kerek, pláne azzal a kiegészítéssel, hogy a színésznő a hónap elején, éppen a születésnapján tudta meg, hogy nem egy, de két gyereket hord a szíve alatt. És éppen az ilyen részletek tereltek bennünket a “japesze” felé, mert lássuk be: erre mekkora az esély.

Különösen, hogy nemrégiben Katie Holmes Valentin napon tudta meg, hogy várandós, és a tuti információt ezúttal is az Ok! magazin közölte.

Timberlake amúgy élvezi az apaságot, és nem bánná, ha tovább bővülne a család, valószínűleg, egyszerre kettőnek is örülne. Hát, kiderül, mi az igazság.

Justin Timberlake: ikrekkel terhes a felesége - mik vannak?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top