TV-sztárok

Majka: nem hagyom, hogy Hajni szenvedjen

Hajni egészsége és a fájdalmak elkerülése érdekében Majka nem szeretné, ha párja hagyományos módon szülne. Ráadásul a terhessége utolsó heteiben Dundikának folyamatosan orvoshoz kell járnia.

Majka nem szeretné, ha párja, Hajni hagyományos módon adna életet második gyermeküknek. Az ok: Hajninak szűk a medencéje, ráadásul súlyos vérszegénységgel, vashiánnyal küzd a terhessége utolsó heteiben. “Marcinál nem voltam kívánós, ezúttal viszont folyamatosan ennék. Most épp a magyaros kajákra, a pörköltre és a narancsra vagyok rákattanva. A súlyommal szerencsére nincs gond, a problémák inkább amiatt vannak, hogy vashiányos vérszegény vagyok. Számos tablettát kipróbáltunk, de egyik sem szívódik fel rendesen, ezért vénás injekcióban fogom kapni ezután” – mondta Majoros Hajnalka a Story legfrissebb számában.

Majka nem engedi, hogy órákig szenvedjen párja a szülőszobában

Peti áldott jó társ és szülő. Nem beszél róla, de minden rezdüléséből érzem, hogy mennyire fél”– folytatta Dundika, aki szűk medencéje miatt, “borzasztó kínok között” hozná világra második gyermekét. “Peti nem engedi, hogy órákig kínlódjak, aztán pedig közöljék velem, hogy mégiscsak császározni kell. Tehát nagy valószínűséggel császárral fog megszületni ez a baba is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top