TV-sztárok

Farm: kukoricától hízott meg Vivi

Kevesen gondolták, hogy a Farmon a legfontosabb dolog éppen a fitnesz lenne. De akad olyan, akinek a súlyával van gondja, mert kövérnek érzi magát.

Sokan azt gondolhatták, hogy a farmlakók lelkesedése a Farm-fitnesz iránt csak pillanatnyi fellángolás volt. Ám Sanya, Gábor és Vivi rácáfoltak minderre, hiszen máris beiktattak egy edzőnapot bokros teendőik közé.

Farm: durván lefogytak a szereplők

Bár a farmlakók többségének igencsak átalakult a teste a rendszeres fizikai munkának köszönhetően, többen szemmel láthatóan egy pár kilótól is megszabadultak, addig a “személyi edzők tábora” szeretné izmait karbantartani. Sanya egyike a fitneszőrülteknek.

Farm: durván lefogytak a szereplők

Különösen Vivi, aki már korábban is lelkesedésének adott hangot a Farm-fitnesz kapcsán. “Jaj, de jó, ezzel lehet majd guggolni. Visszajön a fenekem!” – lelkendezett Vivi a guggolófát barkácsoló Attilának.

Farm: durván lefogytak a szereplők

Mindezek után nem is csoda, hogy a fitneszőrült szőkeség az elsők között vágott neki az edzésnek. “Engem nem fáraszt az edzés, ez kapcsol ki igazán” – állapította meg Vivi, aki rendkívül örül, hogy megedzhette elernyedt hasát, mely állítása szerint a kukoricától egyre csak nő.

“Végre visszajön a hasizmom… A kukoricától akkora hasam van. Vagy nem attól? A disznókat is azzal hizlalják” – állapította meg a szexi szőkeség, akinek edzését a mai adásban láthatják a nézők. 

Farm: durván lefogytak a szereplők

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top